Våre elektroniske brosjyrer

Lionheart hypnoterapi tilbyr også brosjyrer i papirutgave fra sitt studio

6 overraskende helsemessige fordeler ved hypnoterapi


Har du kroniske smerter fra en sykdom eller skade som kommer i veien for deg i hverdagen?

Hva med en pinlig dårlig vane som neglebiting, eller til og med hetetokter i overgangsalderen?


Hvis du sliter med noe som påvirker din fysiske helse og velvære, er sjansen stor for at hypnoterapi kan hjelpe deg med å overvinne eller takle det. Sjekk ut disse seks overraskende helsefordelene med hypnoterapi nedenfor.


Les mer

Hypnoterapi for mental helse


Det vi ser er at hypnoterapi, med sin evne til å fjerne støy, mentale lidelser, negative tanker, selvskading og selvmordstanker fra dagliglivet har en betydelig, positiv og langvarig effekt.


Les mer

Hypnoterapi for barn og unge


Mange barn, unge og deres foreldre søker behandling for frykt, usikkerhet, fobier og angst. Den hypnotiske transetilstanden er preget av følelser av avslapning, ro og sikkerhet. I denne tilstanden er barnet i stand til å møte frykten i trygge omgivelser og oppdage nye måter å forholde seg til dem på. På denne måten kan barnet og terapeuten finne samarbeidsløsninger på problemtilstandene lettere enn om de bare snakkes om.


Les mer

Bruk av hypnoterapi på barn


Hypnoterapi for barn er en av de mest effektive terapiene, som forvandler barnas liv gjennom visualisering, hypnose og andre fantasifulle metoder. Hypnose er givende, raskt og unikt.


Les mer

Ønsker du å utdanne deg til hypnoterapeut?


Kirsten Topp har en akademisk bakgrunn og elsker å grave seg ned i spennende fag-områder, deriblant hypnoterapi som har blitt en stor lidenskap.

Kirstens mål er til enhver tid å være i front i faget hypnoterapi. Hun brenner også for å formidle det til deg på en enkel og lett forståelig måte.


Les mer

Tilgivelse er det største healing redskap du har i deg!


Tilgivelse betyr ikke at du glemmer eller unnskylder skaden du har blitt utsatt for-tilgivelse betyr at du setter deg selv fri. Det betyr at du ikke lenger lar den personen som har skadet deg få ha kontroll over livet ditt lenger-personen har ikke den makten over deg!


Les mer

Selvtillit!

Hvordan hypnoterapi kan hjelpe deg til å finne tilbake til troen på deg selv!


"Når du ser på deg selv som annerledes, ser du ikke de millioner av mennesker som aksepterer deg for det du er. Alt du legger merke til er personen som ikke gjør det."


Les mer

Ta kontakt i dag og få tilbud om 30 minutters gratis telefon konsultasjon

unsplash