Tilbakemeldinger

Disse meldinger er hentet i fra GOOGLE anmeldelser. Sendt inn av foreldre, klienter & kursdeltagere som har mottatt hjelp & støtte fra Lionheart. Foreldre og klienter bekrefter positive endringer i deres barns LIV,  noe som har fremmet deres

familiedynamikk. Dette har omskapt energiene i det å leve et liv med ny start som fører til et liv i kjærlighet & harmoni!


Det er ALLTID hjertevarmende å motta tilbakemeldinger fra glade foreldre når vår hovedfokus er Barn & Unge!

Fra Nora Kasapi"Pearl er en dyktig og veldig flink terapeut!
Fra vår side har hun beste skussmål! Anbefales på det sterkeste! Henne selv, atmosfæren hun har skapt på kontoret i kombinasjon med kunnskapen hun har, har gjort at jeg har kastet bekymringene borte!"
Enkemann med fem barn

Jeg ble i 2002 enkemann.

Jeg satt tilbake med 5 barn. 3 jenter og 2 gutter og fikk i den forbindelse en alvorlig knekk i livet. Det var da jeg så en artikkel i et alternativt magasin skrevet av Pearl Lodur-Lionheart som drev med selvutvikling og healing, noe som gjorde meg svært så nysgjerrig. Pearl Lodur-Lionheart hadde et ukes selvutviklingskurs hvorav jeg meldte meg på. Og dette var begynnelsen på en vei som våknet meg totalt fra en far som var ofte var sint, frustrert, bitter og lite tilfreds, til å kunne få og se et helt nytt perspektiv på livet.

Pearl har ledet meg inn til megselv. Jeg har lært å tilgi dem jeg var sint på. Mine foreldre spesielt. I min oppvekst har jeg lært å dømme. Pearl har lært meg til det motsatte. Jeg dømmer ikke lenger. Hvorfor skal jeg? Ingen er like, alle kommer vi fra forskjellig oppvekst og kultur.

Jeg takker deg Pearl av hele mitt hjerte for all den tiden du brukte i terapisammenheng på meg. Din varme, omtenksomhet, nestekjærlighet, tålmodighet og enorme ro som du har, har snudd livet mitt totalt opp /ned.

Jeg ønsker samtidig å takke for at du samtidig jobbet med mine to yngste barn. Da spesielt den nest yngste som fikk sjokk etter sin mors død og lukket seg fullstendig. Han sluttet nærmest å prate. Hverken psykolog eller familieterpeut lykkes å komme gjennom. Men du gjorde! Du fikk ham til å bryte ned murveggen han hadde skapt rundt seg.

Lykke til videre med ditt nye terapi senter.

HJERTELIGST,

Pierre Hanegh

Fra en ung Mann

Wow!

Such a skilled, beautiful way of navigating through my inner landscape and finding my way to healing.

I feel seen, I understand more, I feel like pieces of myself have clicked into place.

I deeply wish for everyone to experience her amazing gifts.

Thank you so much for everything you have given me.

Samaj Ai Bandéh

(Oversatt av Google)

Wow!

En så dyktig, vakker måte å navigere gjennom mitt indre landskap og finne veien til helbredelse.

Jeg føler meg sett, jeg forstår mer, jeg føler at deler av meg selv har klikket på plass.

Jeg ønsker inderlig at alle skal få oppleve hennes fantastiske gaver.

Tusen takk for alt du har gitt meg.

Samaj Ai Bandéh

Mann 63 år

Pearl er en kraftfull terapeut som ser deg uten å dømme. Hun har også en egen evne til å skape tillit hos barn, som gjør at de åpner opp og vil kunne ha ekstra godt utbytte av en behandling.

Andiran

Kvinne 45 år

Veldig dyktig person. Hun er veldig profesjonell i sin yrke! Er veldig fornøyd. Kan ambefales sterkeste😊😊

Mare Pettersen

© copyright June 25, 2022

Org nr 927 855 291