Kollegaer i Norge

Vårt team består av forskere, forfattere, barnevernspedagoger, barnehagelærere og skolelærere, sexologer, helsetjenesten, psykisk helsetjeneste, rusavvenningstjenesten, NLP-terapeuter, coacher, reiki masters, rebirthers, selvutviklingseksperter, traumebehandlere, samtaleterapeuter, partnerterapi utøvere, kurs- og foredragsholdere og sist men ikke minst hypnoterapeuter!

Kirsten Topp

Hypnoterapeut

Topp Hypnoterapi jobber allsidig og har klienter som ønsker å spise mindre, slutte med røyk eller snus, som sliter med angst, sjalusi eller lav selvfølelse. Underviser også i hypnoterapi, hvor man lærer dyptgående og effektive teknikker som kan nøytralisere fortidens smerte som påvirker dagligdagen i dag. 
Ønsker du å utdanne deg til hypnoterapeut?

Jørgen Noreng

Hypnoterapeut

Noreng Hypnoseterapi tilbyr dyptgående og rensende terapi. Her jobbes det med angst og uro, depresjon, traumer, selvbilde, avhengigheter,  dårlige vaner, stress, kosthold, energi og selvtillit, og økt prestasjons-hypnose mm.

Mari Wilhelmsen

Hypnoterapeut / barnevernspedagog

Mari Hypnoterapi fokuserer på å jobbe med de som sliter med lav selvfølelse, angst, traumer, utbrenthet, eksamensnerver, fobier og røykeslutt.

Fredrik Indregård

Hypnoterapeut / NLP Master

Find Coaching brenner for å hjelpe deg som ønsker en endring i livet og kanskje ikke vet hva du vil, eller hvordan du skal få det til, du føler deg kanskje fastlåst og har liten motivasjon i livet.

Vera Aurland

Hypnoterapeut / sexolog / sykepleier / gongspiller

Jobber med dyptgående hypnoterapeutiske prosesser som kan frigjøre mye gammelt "agg", og gi større aksept av en selv og åpne opp og gi plass til bedre selvfølelse, selvinnsikt, glede, balanse, indre ro og livskraft.

unsplash