Når det er traume i drama - kan DU forvandle tragisk til MAGISK!

Du har en kraft i deg-sterk

som selve LIVET.

DU er her for å LEVE DITT LIV-ingen andres!

Sammen finner vi NØKLER som låser opp DINE glemte dører!
Føl LIVETS LYKKE-DU er her for å LEVE DET UT!

Kort fortalt om Pearl Lodur-Lionheart

Mitt navn er Pearl Lour-Lionheart, født i Moss på tidlig 60 tallet. Jeg er oppvokst i mange steder i Norges land, jeg var mye sammen med min mormor som var en PIONER og jobbet med egen avdeling for barn med spesielle behov på Torshov offentlig skole i Oslo. Jeg klarte ikke å skille disse barna fra min egen familie, de føltes som mine egne søsken, noe som ble formen på mitt liv. Så langt tilbake som jeg kan huske har jeg vært opptatt av å hjelpe. Dette ble hjerte veien for meg.

Fra jeg var 20 år har jeg reist utallige mange ganger utenlands for å delta på kurs innen selvutvikling, terapautiske behandlingsformer, barn, oppvekstmiljø og dens påvirkning samt urte og kostholds lære innen det holistiske. B.l.a deltok jeg på workshop hos Leonard Orr i India. Orr var en anerkjent forfatter, fritenkende terapeut, og grunnleggeren for Rebirthing på 70 tallet -en frigjørende pusteteknikk. Jeg fikk tilbud om å samarbeide med Leonard Orr på hans senter i USA.

Jeg har tilbudt min service til de som har behov for omsorgsfull støtte i livet siden begynnelsen av 80 tallet, med workshops og alternative behandlingsformer.

Det var ikke mye tilbud i Norge på 80 tallet vedrørende alternative behandlings metoder, og siden jeg var 18 år gammel har jeg gått i lære hos anerkjente og store mestere i både India, Australia, USA, Hawaii og Canada. Dette gir meg en utdanning på 40 år !  • Jeg vil aldri stoppet den søken etter flere alternative behandlingsmetoder eller muligheter for å frigjøre. Videreutvikling er en uendelig reise i en ubegrenset verden. Kunnskap og visdom innen terapiens muligheter vil alltid fascinere meg. Disse vidunderlige gaver er til for å frigjøre, løfte, aktivere, bevisstgjøre og hente frem det som allerede ligger i dvale hos ethvert menneske!


    Som min mormor er et av mine hovedfokus på vår viktigste fremtid-JORDENS BARN!

Jeg er selv mor til 3 voksne barn med 9 og 10 år mellom hver. Jeg er også stolt mormor til 3 fantastiske gutter hvor 2 er aktive tvillinger og i Juni 2022 kom ei edel nyfødt liten frøken.

Jeg ønsker kort å dele med meg 3 forkortede fortellinger som naturlig fører oss frem til i dag.

Nr 1
(Første historie er en blanding av flere fortellinger da de er tett flettet sammen.)

"For the love of our children - sammensatt av 7 eksperter innen barns oppvekst"

Mine studier førte til at som aktiv blogger og artikkelforfatter ble jeg i 2005 kontaktet av et forlag i Canada med forespørsel om å delta blant 7 eksperter på barns oppvekst, miljø og påvirkning i en bok ved navn: "For the LOVE of our children" opplag 1. Mine studier stammer b.l.a fra Glen Doman, som er en vel anerkjent hjerneforsker med bevisst læreprogram for barn med hjerneskade. Skoleprogrammet til Dr. Doman gir barna høyere intelligens, høyere karakterer enn hos normalt friske barn, da programmet øker hjernekapasiteten i andre deler av hjernen og aktiverer sovende muligheter. Boken - opplag 2, har senere utviklet seg til et samarbeid med 15 foreldre for barn med spesielle behov. Selv har vi hjemme brukt Doman sitt program på yngste sønn som nå går på fire årig videregåene. Han skrev også brev til Kongen da han var 3 år, noe som fikk avis og media omtaler her i Norge, bl.a i Dagbladet og magasinet til bokklubben Goboken.

Dette er en av grunnene for a Barn & Unge er Lionheart Hypnoterapi sin hovedfokus & ekspertise.

Nr 2

"Corazones para Una nueva vida- Hearts for a new life foundation"

I 2010 utvandret jeg fra Norge for å etablere en organisasjon i Andesfjellene. Corazones Para Una Nueva Vida - Hearts For A New Life Foundation. Der jeg grunnla et mødrehjem ved navn "Mother Pearl`s Home" for seksuelt utnyttede unge ufrivillige mødre. Dette er en nonprofit organisasjon hvor det er full oppfølging av mor og barn. Mor omplasseres fra sin uheldige situasjon, bygges gradvis opp lærer å sette pris på seg selv og sitt barn, de får støtte og er i starten på sine nye liv og nye muligheter. De får utdanning, hjelp til til å finne sin drømmejobb eller oppstart av egen bedrift, oppfølging av mor og barn stopper ikke opp-den fortsetter gjennom livet. Flere former for alternative behandlingsformer utføres på senteret b.l.a Hypnoterapi.

Organisasjonen eksisterer den dag i dag, men ble satt i ro p.g.a pandemien. I 2013 møtte jeg daværende president Rafael Correa etter at jeg ble roset for mine humanitære prosjekter. Jeg mottok personlige brev, invitasjon til samtale og aksept fra Presidenten for mitt arbeide i Ecuador. Vi vil også fortsette vårt samarbeid fremover da jeg har større prosjekter på gang i Syd Amerika.

Nr 3

"Min fars siste reise"

I 2019 fortalte min far, som nettopp hadde kommet inn på et pleiehjem, at han ønsket at jeg kom hjem for å følge ham på hans siste reise- ønsket var å bo sammen til livets slutt. Som eldste jenta i søskenflokken er det en kjensgjerning at det er JEG som tar vare på de som trenger det i min familie. Den 1 August 2019 kom min yngste sønn og jeg hjem til far. Min sønn var da 3 språklig og så frem til å ta 9 og 10 trinn på norsk ungdomsskole. Min far som led av KOLS grad 4, hjertefeil med pacemaker, konstant i DELIRIUM og MULTIMORBID som følge av tilstanden han var i ønsket ikke hjelp fra andre enn meg grunnet sterk angst og romfobi (grunnet KOLS). Så jeg ble FULLTIDS omsorgsgiver for far 24/7, dag som natt. Far fikk sitt siste ønske oppfylt, han sovnet stille inn hjemme mens vi alle var hos ham. Det var min aller største ære og glede, det å kunne bidra til en siste reise, en reise ingen av oss visste hvor lenge ville vare. Far tok meg imot til denne verden, jeg tok "far vel" da han forlot den!

Jeg er glad i LIVET, min familie, mine valg og alt hva jeg er.

Jeg har som alle andre opplevd godt og vondt på livets lange vei. Jeg er vitebegjærlig av natur og om jeg møter utfordringer så velger jeg å arbeide med dem der og da. For meg er en av de viktigste nøkler som Terapeut det å kunne arbeide med seg selv først-FØRST da har vi de redskap som vil åpne dører for andre!

Det er meg en stor ære og glede at jeg nå åpner Lionheart Hypnoterapi på Toten!

Kjærlig hilsen

Pearl Lodur-Lionheart

Barn & Unge er Lionheart Hypnoterapi sin hovedfokus & ekspertise.


"Det dokumenteres stadig at mange unge sliter med psykisk helse, behovet for terapi er økende. Livet kan forbedres, smerter kan lindres og GLEDEN kan finne veien tilbake!" -Pearl Lodur-Lionheart