QHHT
Quantum Healing Hypnosis Techniques
Velkommen til QHHT
Quantum Healing Hypnosis Technique


 • Her kan du lese om hvordan Lionheart Hypnoterapi presenterer QHHT-Karma frigjøring og regresjons terapi.
 • Er QHHT noe for deg og hvordan kan den hjelpe deg?
 • Du finner over 19 elektroniske brosjyrer om QHHT og klientenes opplevelser. Med tillatelse fra innsender deles deres fortelling i elektronisk brosjyre. Se våre klikk lenker nedenfor (brosjyrene leses best på en computer).  
 • Brosjyrene gir deg nyttig innsikt i hvordan QHHT fungerer og hva du trenger å ha med deg under en sesjon.
 • Om QHHT ikke er noe for deg -tilbyr vi flere terapiformer og kurs - hypnoterapi, frigjøring og selvutvikling. 
 • Nedenfor finner du vår også kontakt info.


Hva er QHHT

QHHT står for kvante helbredende hypnose teknikk

QHHT er en dyp form for hypnose, som ble utviklet av Dolores Cannon gjennom sitt 50 år lange Internasjonale livsverk-USA.


Hva du kan forvente under QHHT sesjon hos Lionheart Hypnoterapi

 • Intervju-blir kjent med deg
 • Går over spørsmål listen
 • Hypnose induksjon
 • Vi utforsker tidligere liv 1 - 3
 • Samtale med din underbevissthet
 • Spørsmål og svar medunderbevistheten
 • Kroppsskanning, spontan frigjøring, karmisk rens og energisk healing
 • Oppvåkning tilbake til vanlig bevissthet
 • Gjennomgang av økten din og spørsmål og svar
 • Te
 • Varer ca 4-6 time


QHHT fortalt av Dolores Cannon"Hva er det som gjør min teknikk annerledes og unik fra andre hypnose-teknikker er at jeg har funnet en måte å gå direkte til Kilden av All Kunnskap.Denne ekstremt sterke kraften har svarene på alle spørsmål vi noensinne kan spørre og er også i stand til å oppnå umiddelbar healing av kroppen. Jeg kaller det «underbevisst» fordi jeg visste ikke hva annet jeg kunne kalle det.

Men det er ikke underbevisst slik det er definert av psykiatere.  Det er en barnslig del av sinnet. Og er den delen som blir brukt til å jobbe med det å slutte å røyke eller gå ned i vekt. 

Dette er ikke den delen vi vil jobbe med.  Hvis jeg kunne beskrive det, så ville jeg referere til det som det Høyere Selv, den Høyere Bevissthet eller Oversjelen.  Den er så stor og enorm at den har svarene og løsningene til alt.  Jeg kaller det «underbevisst (UB) for enkelthetens skyld, og «De» har sagt at «Vi bryr oss ikke om hva du kaller oss, vi vil arbeide med deg». 


Jeg har funnet en enkel og lett metode til å putte klienten i den dypeste mulige tilstand av transe, den somnabulistiske (søvngjenger ) tilstand, slik at vi kan ha tilgang til den delen. Etterhvert som menneskenes DNA fortsetter å bli aktivert, så ser jeg at mine klienter er mer oppmerksomme på hva som skjer i deres sesjoner enn det de pleide, så dette blir mer og mer normalt.  Det underbevisste kommer gjennom alle på den måten. Det er selvsagt alltid unntak fra regelen, men jeg har erfart at teknikken fungerer for over 90 % av mine klienter.


Jeg har vært involvert i å arbeide med hypnose i over 45 år og har brukt mer enn 30 år på å forbedre teknikken.  Således har alt i den en begrunnelse. 


Vanligvis bruker jeg minst 5-6 timer med hver klient- og mange trenger mer tid enn det.  Derfor kan jeg bare ha 1 sesjon pr dag.  Dette vil selvfølgelig ikke passe alle terapeuter fordi de trenger å treffe flere klienter pr dag for at det skal gå rundt økonomisk, men jeg har erfart at jeg kan tilnærme meg alle klientens problemer (fysiske, emosjonelle og forhold) i løpet av 1 sesjon og de vil da ikke trenge flere.  Alt jeg trenger er 1 sesjon fordi jeg vil antageligvis ikke møte klienten igjen.  Så jeg trenger å gjøre en intens terapi og rådgiving, og oppnå alt som trengs i den ene sesjonen."
-Dolores CannonTa en titt på Dolores sine fantastiske bøker

                                                         .

Du kan se en av Doleres mange fantastiske foredrag her

Et større bilde

"Så det virker som om denne delen av oss som lever et liv på jorden bare er en liten del eller splint av et mye større oss. At vi er mange snarere enn én, eller rettere sagt deler av en mer kompleks helhet. Vi er bare i stand til å fokusere på splinten vi oppfatter som vår helhet. Det er en god ting, for hvis vi var klar over kompleksiteten i det, ville vi ikke være i stand til å fungere i denne verden eller virkeligheten. Vi er bare i stand til å se fasaden som maskerer et mye større bilde. Først nå får vi lov til å titte bak sløret.»
― Dolores Cannon, The Convoluted Universe, bok 1

Frykt og Karma


Dolores Cannon snakker om frykt og karma, og avslører

hvordan du kan ta kontroll over livet ditt en gang for alle.

Oppvåkningen


«Oppvåkningen er hensikten. Oppvåkningen av det faktum at vi i hovedsak er lys, vi er kjærlighet. Hver celle i kroppen vår, hver celle og molekyl av alt. Strømkilden som driver alt liv er lys. Så å våkne til den kunnskapen, og å ønske å operere i det riket, og å tro at det er mulig, er alle faktorer som vil sette deg der.»
― Dolores Cannon, The Convoluted Universe, bok 1

QHHT

en meget eksepsjonell form for effektiv og dyp REGRESJONSTERAPI!


unsplash