Din mentale helse er vår prioritet !

Lionheart tilbyr flere typer behandlinger, gruppeterapi, kurs & foredrag

Hypnoterapi barn 

 3 til 16 år


Barn og unge er meget mottakelig for denne effektive terapiform..
Lionheart Hypnoterapi spesialiserer seg på barn og unge.
Lionheart Hypnoterapi tilbyr hjelp for mareritt, sengevæting, fobier, angst, m,m. Vår oppgave er å møte barnet der det befinner seg. Vi fokuserer på å omskape og å forbedre livskvalitet, bygge opp skadet selvfølelse.
Hypnoterapi er en terapiform som gir gode resultater, og vil være et godt supplement til den hjelp man kan få av det offentlige, det være seg lege, psykolog og andre tjenester.


3 til 6 Sesjoner. Varighet pr sesjon varierer fra 45  til 120 minutter.


Pris er kr 1250,- pr sesjon

Rebirthing

-Frigjørende Pust


En dyptgående terapiform som renser helt ned på cellenivå. En bevisst, sammenhengende pusting, som frigjør gamle mønstre, negative minner og traumer - og åpner opp for større kreativitet og en forbedret livskvalitet. Lionheart er utdannet av grunnleggeren Leonard Orr, som etablerte pusteteknikken på tidlig 70 tallet! En svært effektiv og frigjørende healing teknikk! 

4 til 6 Sesjoner. 
Varighet pr sesjon varierer fra 60 til 120 minutter. Inkl samtale.


Pris er kr 1555,- pr sesjon


Coaching
TOTAL LIVSsTILSENDRING

-en til en-


Føler du at du sliter med livet. Alt føles så tungt og mørk. At du står maktesløs. Eller at du står overfor umulige valg. Du ønsker deg fred, ro og harmoni. Du lengter etter en sunnere livsstil. Du drømmer om å leve ut et helt annet liv enn en travel hverdag. Helsenskranter og pengene strekker ikke til. Du er i ferd med å gi opp.... Og akkurat der er gjennombruddet! Det er derfor at nettopp vi sammen kan hjelpe deg videre.

Ved hjelp av Hypnoterapi, Bevisstgjøring, Coaching og flere av våre behandlingsmetoder, så kan vi hjelpe deg å nå dine mål! Vi vil presentere nøkler som vil låse opp de dører som du har lengtet slik etter. Vi vil støtte deg frem at du blir selvsikker, sterk og bevisst i deg selv-slik at du tar dine korrekte valg og snur opp ned på livet på en positiv måte. Du vil frigjøre deg selv fra hva som ikke lenger fungerer. Derifra vil du finne dine beste potensialer som lenge har ventet på at du skulle ta det første steg inn til deg selv-VELKOMMEN!


4 Sesjoner. Varighet pr sesjon varierer fra 60 til 180 minutter. 


Pris er kr 3560,- pr sesjon

Hypnoterapi

16 til 100 år 


Klienter rapporterer ofte om fordelaktige endringer på andre områder av livet i tillegg til bekymringen som de opprinnelig søkte hjelp for. Dette kan blant annet omfatte bedre søvn, evnen til å slappe av og en generell følelse av velvære, letthet og være mer tilstede og nyte livet uten å bli distrahert av forstyrrende tanker, traumer, fobier, frykt, angst m.m.

Det kan være ytterligere endringer som rapporteres etter hypnoterapi, ettersom klientens problemer kan blokkere evnen til å være rolig, sentrert og bekymringsløs, og når først hovedproblemet er løst, kan blokkeringen naturlig og lett forsvinne.

Hypnoterapi brukes til å behandle et bredt spekter av tilstander, problemer og uønsket/usunn atferd.


4-7 Sesjoner. Varighet pr sesjon varierer fra 60 til 180 minutter.


kr 1680,- pr sesjon

QHHT
- kvante helbredende hypnose teknikk.

En meget dyptgående hypnose tekknikk med spontan frigjøring. En QHHT-sesjon vil bestå av et intervju, hypnose økt og debriefingen etter økten.
Intervjuet holdes rett før hypnose øktene, samme dag, og varer i MINIMUM 2 timer. Hele dagen settes av da selve hypnose økten kan ta opp til 3 timer.


Det er viktig å sette av god tid og ikke ha noen forventninger.
En QHHT-økt har ingen begrensninger og hver økt er guddommelig unik.

Sesjonen tas opp og blir for din private eie. 

Aldersgrense 18 år!Pris er kr 5555,- 

Kun en sesjon pr klient er nødvendig, om det er ønskelig med flere sesjoner blir følgende sesjoner til
kr 3333,- pr.

Finn ut mer om QHHT

Samtaleterapi

-Dyp frigjørende-En til En


Terapeutisk og forløsende samtaleterapi. Det er ikke alltid like lett å sette ord på vonde følelser, minner, sorg, misforståelse eller traumatiske opplevelser. Men det er nettopp dette som er inngangsbilletten til din frigjøring og nøkler for videre terapeutiske behandlinger hos oss. Mange ganger så skjer forløsningen ganske enkelt i selve samtalen. Det å bli hørt uten at noen gir deg råd. Det å bli lyttet til uten å bli dømt. Det å kunne sette ord på følelser i en omsorgsfull atmosfære -fører til en trygg frigjøring hvor DU er den som finner svarene i deg selv under behandlingen!


Vi opprettholder 100% taushetsplikt!

Her er alle velkommen og vår oppgave er å vise vei til trygghet!


Varighet pr sesjon varierer fra 45 til 120 minutter.


Pris er kr 1300,- pr sesjon

Samtaleterapi

Foreldre & Barn

Familie & Partnerterapi


Terapeutisk veiledning og rådgivning som komplementærbehandling til andre behandlingsformer som Lionheart Hypnoterapi tilbyr. Vår hovedfokus er barn & unge med tenåringshjernen som stikkord. Det er utfordrende å være ung i dag. Våre barn ble født inn i en mye røffere og kaldere verden enn den vi kom til. Det er ikke like enkelt å forholde seg til den. Mange unge føler det svært utfordrende å kommunisere med sine nærmeste. Ikke fordi det er mangel på kjærlighet, men fordi generasjoner snakker ikke lenger det samme følelsesmessige språk! Samtaleterapi og våre behandlinger kan ofte fungere som broen mellom tenåringer og deres foreldre. Vårt mål er å skape forståelse, balanse og at vi sammen med familien skaper løsninger som fungerer!


Partnerterapi handler om å lære å se hverandre, lytte, føle, ta valg, finne tilbake eller at man innser at det er på tide å gi slipp! Hverdagen skaper stress og kaos. Man tar seg ikke tid til å ta vare på hverandre. Ofte har vi skapt for store forventninger til hverandre- kjærligheten vil finne tilbake når man har tid til å elske. Første bud er at om man ikke kan elske seg selv .....hvem kan da elske en?

Vi tilbyr 4 til 8 Sesjoner. Varighet er ca 45 minutter. Pris pr Sesjon Kr 1880,-

Gruppe Rebirthing -Frigjørende pust/fjerner blokkeringer


En dyptgående terapiform som renser helt ned på cellenivå. Lionheart er utdannet av grunnleggeren, Leonard Orr, som etablerte denne pusteteknikken på tidlig 70 tallet! En svært effektiv og frigjørende healing teknikk!


Tilbudet gjelder gruppe på max 8 pers. 


Minimum 5 ganger. 120 min pr person kr 600,-

Gruppeterapi 
Ungdoms sirkel


Lionheart Hypnoterapi spesialiserer seg på barn og unge.

Det har vist seg å være meget effektivt for tenåringer å møte likesinnede i form av gruppeterapi.


Her blir det samtaleterapi og hypnoterapi som gruppe. Fokus er å lytte, føle, se seg selv og andre. Vi skaper respekt, tro og positivitet. Målet er å sette ord på livet videre og å finne igjen gløden og gleden i de små ting! Og i felleskap omskape det negative til det positive. Vi fokuserer på hva som fungerer og gir slipp på det som ikke fungerer! Vi gir slipp på det som hindrer oss i å tre frem!

-Gruppeterapi/sirkel for barn og unge-skaper Indre RO & Ytre Balanse.


Hypnoterapi for Gruppe- tenåringer/ungdom sirkel. Minimum 8 uker pr klient - Dette er et ukentlig fast tilbud.


60 min kr 350,- pr pers pr uke

DUNI- Gruppe Rebirthing


Duni i form av gruppe terapi. Rebirthing som gruppe. -En sterk meditativ tillstand fører til en forsterket effekt av frigjørende pust som fjerner blokkeringer samtidig som du får en spirituell renselse og dyp reise innover.
Gruppen puster samstemt ved et bål.

DUNI betyr rensende pust ved ildkraft!


Av og till tilbyr vi gjeste opptreden med trommereiser eller Didgedidoo til DUNI. I disse tilfeller økes prisen med kr 500,-  

DUNI er sesongbetont!


120-180 min pr DUNI | kr 1000,- pr pers

Meditasjons sirkel

-En time pr uke -


Bli med på vår ukentlige meditasjons sirkel. Vi fokuserer på menneskeheten, moder jord og alle hennes vesener. Lyset, medmenneskelig kjærlighet, FRED og FRIHET! Og ellers hva behovet viser! De som deltar føler seg løftet, renset og føler seg elsket av energiene som svøper oss daglig!


60 min kr 350,- pr pers

Kurs & utdanning!

Nedenfor finner du våre faste kurstillbud
Lionheart skreddersyr også kurs etter forespørsel

Kurs Selvhypnose

-2 dager, lørdag-søndag


Det å kunne gå igjennom livet uten utfordringer, stress, mas og kjas er en stor drøm for de fleste av oss. Lær deg hvordan du kan sette av tid til deg selv. Hvordan du kan omskape utfordringer til suksess. Kurset gir deg positive suggesjoner som aktiverer din underbevissthet til det bedre. Du vil ta til deg avstressende teknikker som vil skape ro i hverdagen. Du vil motta metoder som vil kunne hjelpe deg i alle livets situasjoner. Lær deg selv tålmod, styrke, selvinnsikt og frigjøring.


Du vil se på livet med nye øyne etter dette kurset som bugner av viktige nøkler som vil gjøre fremtidige situasjoner mye lettere for deg selv og dine nærmeste!


 Kr 3330,-

Kurs i Rebirthing

Frigjørende PUST

-fornyer-renser-2 dagerEn dyptgående terapiform som renser helt ned på cellenivå. Lionheart er utdannet av grunnleggeren, Leonard Orr, som etablerte denne pusteteknikken på tidlig 70 tallet! En svært effektiv og frigjørende healing teknikk!


Her blir det gruppe rebirthing. Og du lærer nye pusteteknikker som resetter raskt. Du kan lære deg selv å koble ut noen få minutter daglig.

Om du står ovenfor vanskelige valg, noe du gruer deg til eller om det er foran en examen-så lærer du enkle metoder som vil gjøre deg TRYGG. Der du finner RO noe som trigger din selvsikkerhet, selvinnsikt og skaper en atmosfære rundt deg selv som jorder deg raskt og enkelt!


kr 3500,-

Meditasjon kurs

Avstressende,øker fokus. 1 dagMeditasjon handler om å lære seg teknikker som stillner ditt sinn hvor du finner din indre fred. Dette skaper balanse og harmoni i livet. Det handler om å verdsette seg selv, respektere og elske den man er.

Når kroppen er i balanse, er kropp, sinn og sjel fullt ut sunn! Og man får et godt liv som verdsettes for det det er! 


Kr 1500,-


SELVUTVIKLINGS KURS!


Ønsker du bedre selvtillit? Vil du forstå relasjonene dine bedre og lære å unngå unødvendige konflikter? Ønsker du å kunne våkne om morgenen og føle deg sterk, glad, jordet og takknemlig for dagen, familien og livet ditt? Vil du føle en større indre fred ?

Kurset består bla av:
Gruppe regresjon, karmisk frigjøring-en dyp form for hypnose(QHHT-Dolores Cannon sine teknikker), bevisstgjøring, guidet kraftfull meditasjon hvor du henter din kraft.

Det blir også fokus på visualisering, skape en positiv fremtid, frigjøring via tidligere liv, møte dine guider, hjelpere og guardian angel(s) og mye mer.


Kurset handler om å lære seg teknikker som stilner ditt sinn hvor du finner din indre fred. Dette skaper balanse og harmoni i livet. Det handler om å verdsette seg selv, respektere og elske den man er.

Når kropp, sinn og sjel er i balanse er kroppen fullt ut sunn! Og man får et godt liv som verdsettes for det det er! 


Kr 5950,-


Re-Sett kurs

Bevisstgjøring, livsstilsendring 3 dager


3 dagers renselseskur. Her er fokuset satt innover. Alle former for data, mobil, m.m blir hjemme. Fokus er mat som renser, resetter, aktiverer og fornyer dine celler.

Meditasjon, QHHT, Hypnoterapi, Regresjon, Karmisk frigjøring, Rebirthing, DUNI, bevisstgjøring.

Et veldig flott kurs om man har sluttet å røyke og gitt slipp på avhengighet. Her er nøkler som endrer til det bedre.

Dette kurset er et av mine hjertebarn og extremt rensende for kropp og sjel der gamle vaner forsvinner og erstattes med gode nye vaner som støtter din åndelige utvikling, helse og helhet!

3 dager koster kr 10.955,-

Vi har også et dyperegående tillbud.

Da som et mer intens 7 dagers renselseskurs!


Lionheart Hypnoterapi tilbyr også et dyperegående renselses kurs over 7 dager som en retreat med overnatting og samtlige rensende måltider inkludert.

Renselses Kursets formål er TOTAL RESET.

Dette opplegget har vist seg å komme helt inn til selve kjernen. De tilbakemeldinger som vi har mottatt, selv flere år etter, er hjertefølt begeistring og verdsettelse!


Retreaten koster kr 25.555,- pr person


Videre er også følgende kurs tilgjengelig 

-Selvhypnose Tenåringer/Ungdom.


-Selvutvikling voksne.


-Tankens kraft Tenåringer/Ungdom.


-Tankens kraft voksne.

Hos Lionheart Hypnoterapi får du hjelp til å opprettholde psykisk helse.


De fleste økter avsluttes med at klienten føler seg avslappet, forfrisket, roligere, og klienter har til og med sagt "de føler at en vekt har blitt løftet av dem".

Lionheart Hypnoterapi sin Misjon

Mitt hjerte brenner for Barn & Unge. Det er ikke lett å leve i "vår" verden i denne tid. Her er tidspress, motepress og press av alle slag. Jeg ønsker å bidra til å skape den fremtid de kom hit for å leve ut. Jeg har nøkler som kan bringe frem barn og unges beste potensialer. Mitt eneste ønske er å bringe dem trygghet og ut av misforståelser og misoppfatninger. Her hos Lionheart Hypnoterapi er det rom for å dele, skape og omskape. Her dømmes ingen og vi opprettholder 100% vår taushetsplikt! Her er det trygt å være DEG!

Hvorfor velge oss

Terapien er personlig og den skreddersys etter ditt behov. Hypnoterapi er et dypt samarbeid mellom klient og terapeut- noe som vil avgjøre dine resultater for ønskede mål for å oppnå endring. Det er NETTOPP dette samarbeidet som SETTER DEG FRI!

"Det dokumenteres stadig at mange unge sliter med psykisk helse. Behovet for terapi er økende. Livet kan forbedres, smerter kan lindres og GLEDEN kan finne veien tilbake!"

-Pearl Lodur-Lionheart

Så noen få ord om hvordan jeg opplever det å være terapeut

Terapeutens øyne er i hjertet


Jeg ELSKER det når jeg hører sukket fra hjertets dyp. Som en nettopp løsnet seig PROPP …

Når skuldrene synker med ett brått rykk. Som om en sekk fylt med 25 kilo kampestein nettopp ble sluppet på gulvet….

Når smil og tårer fyller ansiktet. Der stillhetens fred forteller alt….

Når Øynene gnistrer samtidig som de er i salighetens rus. Og klienten fant hvor deilig det var å tilgi og gi slipp….

Når det ikke finnes ord. Samtidig som ALT er sagt….

Når FRIHET er ALT hva som er, vet klienten at kjærligheten bor i dens eget hjerte….

Når problemer ikke lenger finnes. Kun oppgaver som er ment å løses….

Når klienten endelig ser at livet er ment å leves. Og at gaven er i en selv, som det å leve ut sine beste potensiale….

Hva er vel en betaling større enn dette, min lønn ER takknemlighet med viten om at noens liv nettopp er i reset.

Her ligger min misjon, mitt hjerte, mine øyne, ører og min sjel. Årsaken til at en naturlig Terapeut ble født ligger kodet i denne essens!!! Noe som bor i oss alle-Terapeutens øyne er i hjertet.

Å oppleve slikt fyller meg og får meg til å føle meg ubeskrivelig velsignet.For sjelen viste meg takknemlighetens øyne!

Takk for at jeg fikk dele min opplevelse med deg!

Jeg ønsker deg et godt LIV.

-Pearl Lodur-Lionheart

"Pearl er en dyktig og veldig flink terapeut!

Fra vår side har hun beste skussmål! Anbefales på det sterkeste! Henne selv, atmosfæren hun har skapt på kontoret i kombinasjon med kunnskapen hun har, har gjort at jeg har kastet bekymringene borte!"

Nora Kasapi

Har du spørsmål?

Føl at du er velkommen til å kontakte oss!

unsplash