LifeWave

Støtter sårheling

Noen av våre mest dramatiske attester på X39 har vært innen sårheling. Sårheling er selvfølgelig en naturlig prosess og krever tilstedeværelse av stamceller. Når vi blir eldre, blir stamcellene våre mindre effektive. Nå, med X39, kan du aktivere stamceller og gi støtte til kroppens naturlige helbredelsesprosess. Klinisk forskning viser at etter å ha brukt X39 i kun 6 uker, oppfører karsystemet seg som om det var blitt over 2 måneder yngre!

Rask smertelindring

X39-brukere kan oppleve dramatiske reduksjoner i smerte. Faktisk opplever de fleste en reduksjon i følelsen av smerte og betennelse i løpet av minutter etter påføring.

Større energi

Kliniske studier utført av LifeWave viser at X39-plasteret forbedret en persons energinivå. Resultatene sammenlignet med grunnlinjen, ser forbedringen i kroppens totale energi, organbalanse og L/R-symmetrifordeling av energi.

Klinisk forskning viser at jo lenger du bruker X39, jo flere fordeler får du. En studie utført ved bruk av Bio-Well-teknologi viser at personer som bruker X39 i 6 uker har nesten dobbelt så mange forbedringer i energi sammenlignet med å bruke X39 i 3 uker.

Søvnfordeler

Kliniske studier utført av LifeWave viser at X39 forbedrer søvnkvaliteten ved å endre nivåene av GABA, en viktig nevrotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring av kvaliteten og varigheten av søvnen.

Forbedret hudutseende

Vil du ikke bare føle deg yngre, men også se yngre ut? Nå kan du med X39. En viktig del av aktivering av stamceller er å øke produksjonen av kollagen. Resultatet er at bare noen få uker etter påføring av X39 vil huden din begynne å oppleve en betydelig reduksjon i forekomsten av linjer og rynker.

Dramatisk anti-aldring

Innledende klinisk arbeid utført av Dr. Loren Pickart, det ble vist at når GHK-Cu er forhøyet i kroppen, kan vi se at celler begynner å oppføre seg som yngre, sunnere celler. Hjelper i hovedsak å gjenopprette cellene våre til en yngre tilstand.

Raskere restitusjon fra trening

Brukere av X39 rapporterer betydelige forbedringer i deres sportsprestasjoner og restitusjon. Ettersom stamceller er designet for å reparere skadede celler, er dette ikke overraskende.

Reduksjon i utseendet til arr

Mange brukere av X39 rapporterer at etter flere uker med bruk av produktet, merker de en reduksjon i utseendet på arr. Dette er en velkjent egenskap ved heving av kobberpeptid kjent som remodellering.

Ønsker du å se våre video bekreftelser fra klienter, eller våre dokumentasjoner, du finner mer info på Life Wave sin webside: https://lifewave.com/pearllodurlionheart

Levering: 4-6 arbeidsdager